Trainingen - Opleidingen voor sportlesgevers en trainers

Sportlesgever.com selecteert een aantal opleidingen voor sportlesgevers georganiseerd door partners. Heb je zelf een opleiding die je wil kenbaar maken aan toekomstige sportlesgevers of coaches? Contacteer janiek@sportlesgever.com

Opleiding tot kleuterdansdocent

In deze opleiding komen verschillende werkvormen aan bod: met de dansdobbelsteen, prenten als rode draad, prentenboeken, ... De opleiding zit boordevol tips om aan de slag te gaan met 3-5 jarigen! Je ontvangt nadien een attest waar je mee aan de slag kan in dansscholen, turnclubs,...

Nascholing turnen met kleuters

Turnen met 2,5- en 3-jarigen: De jongste kleuters hebben een andere aanpak nodig dan de oudste kleuters in de turnles. Nog op zoek naar tips? Dan is deze nascholing iets voor jou! Ik richt me hierbij naar LO leerkrachten (al dan niet in opleiding).

Opleiding circomotoriek

Kleuters ontdekken hun eigen lichaam aan de hand van circus. Op een fantasierijke manier worden de kleuters meegenomen in de magische wereld van het circus waar ze kennismaken met de verschillende disciplines.

Bijscholing "Teaching Saves Lives"

Een bijscholing waarbij het traject gericht is op leerkrachten (-lichamelijke opvoeding)/ trainers / zwemouders. Die lesgeven aan kinderen uit het lager onderwijs

Gateball University Brussels

GUB organiseert zijn eerste toernooi op de campus van de VUB op 9 en 10 juni 2017. Come and play with your colleagues, friends or children!

Workshop Sculpting

Sculpt behoort tot op heden nog steeds tot één van de meest populaire groepslessen. Bijna iedere sportdienst of sportclub biedt wel één of andere variant aan.

Workshop Dancehall

In deze workshop zal je geïntroduceerd worden in de wereld van de dancehall. Na deze workshop kan je Hip Hop – moves, beats en principes toepassen in je lessen.

Workshop 'Yoga'

Met deze workshop willen we mensen met vooral competenties en expertise in de fitness of personal training introduceren in de boeiende en reusachtige wereld van yoga

Basic Freestyle Aerobics

Freestyle fitness instructeurs worden overal gevraagd. Met deze opleiding krijg je een stevig fundament, kennis en bagage die je in iedere les zal gebruiken.